De eerste podotherapie-assistenten van Nederland zijn afgestudeerd!

De eerste podotherapie-assistenten van Nederland zijn afgestudeerd!

Op 29 januari hebben de eerste podotherapie-assistenten bij KIPZ hun opleiding afgerond. Na een jaar hard werken, zijn zij breed opgeleid om de podotherapeut te ondersteunen in en om de spreekkamer. De podotherapie-assistent blijkt daarmee een waardevolle collega te zijn in de podotherapiepraktijk om de werklast van de podotherapeut de verlagen en podotherapeutische zorg ook in de toekomst toegankelijk te houden (bij een toenemende zorgvraag en schaarste aan podotherapeuten). Binnen de opleiding is er een nauwe samenwerking ontstaan tussen podotherapie-assistent, (begeleidend) podotherapeut en opleiding en we zijn ontzettend trots op de enorme ontwikkeling die de podotherapie-assistenten hebben doorgemaakt!

Daarnaast bedanken we de podotherapeuten voor het in ons gestelde vertrouwen: we hebben met veel plezier gewerkt met jullie podotherapie-assistenten en met jullie. We feliciteren nogmaals alle podotherapie-assistenten en wensen hen en de podotherapeuten veel succes met de verdere implementatie van de deze waardevolle kracht binnen de praktijk!

We kunnen niet wachten om op 18 maart te starten met een tweede groep! Meer informatie over deze opleiding kun je vinden op onze website.

Heb je nog aanvullende vragen over deze opleiding? Heb je iemand op het oog die deze opleiding zou kunnen volgen, maar mis je nog informatie om de knoop door te kunnen hakken? Kan je lastig inschatten wat het vraagt van jou als begeleidend podotherapeut? Neem contact met ons op via info@kipz.nl, dan plannen we een persoonlijk gesprek in om alle ins en outs met je te bespreken!