Over KIPZ

De gezondheidszorg verandert razendsnel en daarmee ook de rol en positie van de podotherapeut. We weten niet precies hoe de zorg er over 5, 10 of 25 jaar uitziet, maar we weten wel dat het belangrijk is om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen om duurzame inzetbaarheid van podotherapeutische zorg als beroepsgroep te kunnen garanderen. 

 

Dit kunnen we door met elkaar ‘een leven lang te leren’. KIPZ is ontstaan vanuit de wil van een groot aantal podotherapeuten om met elkaar een leven lang leren mogelijk te maken en biedt cursussen en opleidingen aan op post-hbo niveau.

Al meer dan

0 +

podotherapeuten kozen voor KIPZ

Keuze uit meer dan

0

scholingen

Wij zijn trots op onze

0 +

bevlogen docenten

Als je na een cursusdag vol energie en nieuwe ideeën naar huis gaat, hebben wij ons doel bereikt. Leren van en met elkaar onder begeleiding van experts en professionals in een fijne, informele omgeving maakt dat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

De onderwerpen die we aanbieden sluiten aan bij wat speelt binnen de ontwikkelingen van de podotherapie en de gezondheidszorg en bij vraagstukken die leven bij jou. Zo werken we samen aan de best mogelijke zorg voor onze patiënt.

— Miranda van Mol, onderwijsdirecteur KIPZ

De opleider voor podotherapeuten in Nederland

Ben jij altijd op zoek naar de beste behandelmogelijkheden voor je patiënt? Vind je het ook belangrijk dat de podotherapeut het werkdomein blijft vergroten? Heb je zin om weer eens te investeren in je eigen professionele ontwikkeling? KIPZ zorgt voor de meest up-to-date scholingen binnen de podotherapie.

Samenwerkingen

KIPZ werkt samen met relevante partijen, zoals onderwijs- en onderzoeksinstituten, maar binnen KIPZ kunnen ook kleinere initiatieven van individuele professionals om collega’s te inspireren een plaats krijgen. 

Bij KIPZ komen onderwijs,
het bedrijfsleven en de praktijk samen

Bregje Corssmit

Onderwijsontwikkeling
KIPZ_Bregje Corssmits-KIPZ

Miranda van Mol

Onderwijsdirecteur
miranda van mol_web

Jolan van Beek

Onderwijsontwikkeling
Jolan van Beek

Margreet van Putten

Onderwijsontwikkeling
Margreet van Putten
Team

Dit zijn we dan, het KIPZ kernteam: De mensen die zorgen dat het onderwijs uitdagend en praktijkgericht is. Meer weten over ons? Klik gerust op ons voor een completer beeld. 

Sarah Burghard en Tessa van Gerwen

PR & Communicatie
sarah en tessa _web

Jeske van Herk

Office manager
Jeske van herk