Wetenschapscongres voor podotherapeuten

Op 3 november organiseren wij hét wetenschapscongres voor podotherapeuten. Wij vinden het belangrijk hier als beroepsgroep aandacht voor te hebben, en de kennis die er op dit gebied is met elkaar te delen.

Data binnen de podotherapie

In de zorg wordt steeds meer data gegenereerd, ook binnen de podotherapie. Data is het goud van de toekomst, maar hoe kunnen we dat goud gaan mijnen binnen de podotherapie? Het op de juiste manier gebruiken van data kan ons helpen uitdagingen die op ons af komen, zoals te weinig capaciteit, te pareren. Het kan leiden tot een hogere kwaliteit van zorg en kan helpen om de zorg beheersbaar en betaalbaar te houden.

Wat kun je verwachten?

Daarom organiseren we vanuit KIPZ in samenwerking met RondOm Podotherapeuten het congres ‘In de wetenschap dat(a)’. Hét congres voor podotherapeuten. Tijdens dit congres gaan we in op hoe de beschikbare data ons nu al helpt bij het nemen van beslissingen. Wat de verschillen zijn tussen Business intelligence en Healthcare intelligence. We blikken vooruit, maar gaan ook in op alle hobbels en bobbels die je tegen kunt komen op de weg, als je met data aan de slag wil gaan.

De dag is gevuld met inspirerende plenaire sessies, door gerenommeerde sprekers van binnen en buiten de podotherapie. Tussendoor bieden we een uitgebreid keuzeprogramma aan tijdens de parallelsessies.

Ben je erbij?

Het belooft een dag te worden waarin kennis gedeeld wordt en er volop ruimte is om elkaar te ontmoeten. Laat je verrassen door de praktische mogelijkheden van het gebruik van wetenschap en data. Wil jij er ook bij zijn op 3 november 2023 op een prachtige locatie, namelijk het AFAS theater in Leusden? Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie over het congres.